Lecție de artă în Parcul Văcărești

Bucureștenii sunt așteptați mâine, în Parcul Natural Văcărești, pentru a explora aria protejată și a descoperi obiectele din ceramică arsă și lemn.

De la ora 11:00, vizitatorii vor putea admira de aproape comunități de insecte, zone de refugiu pentru broaște și șopârle sau hrănitori inedite pentru păsări. Vor observa cât sunt de frumoase, se vor apropia de ele și le vor fotografia.

BiotopArt Bucharest este un proiect cultural finanțat în cadrul Programului Cultural ”București Oraș participativ” de Primăria Capitalei prin ARCUB.

Obiectele de artă amplasate în perimetrul Parcului Văcărești vor putea fi găsite, la scară mică, și în incinta Observatorului Parcului Văcărești.

În cadrul aceluiași proiect, București oraș participativ, sunt organizate evenimente și proiecții dedicate documentarelor realizate de Studioul Alexandru Sahia, “fabrica de realitate” a României socialiste între anii 1950 și 1990.

Proiecțiile vor avea loc astăzi de la ora 19:00 la Colegiul Național „Grigore Moisil” și mâine la Make a Point din cartierul Pantelimon.

Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns