Suntem pe aceeasi lungime de unda cu liceenii scriitori!

Scriitorii tineri, aflati la inceput de drum, sunt in general tacuti. Normal, cuvintele lor se rostogolesc pe hartie. Sau in spatiul virtual.
Vorbesc cu tine doar dupa ce i-ai convins ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. De ieri, am gasit lungimea de unda potrivita in acest sens: 98,3 FM. Pentru ca viitorii scriitori romani, care cresc in licee si viseaza online, sunt invitati la un concurs de vorbe destepte, care sa-i descrie. Exact asa cum sunt ei: rebeli, destepti, surprinzatori.

„Proza scurta merita mai mult!”, proiectul desfasurat de BucurestiFM impreuna cu editura Eikon si ISMB a fost prezentat astazi elevilor de la Colegiul National Bilingv George Cosbuc. Aceeasi provocare, aceeasi recompensa, alti candidati la celebritate. Multumim pentru primire si pentru interes!

Periplul nostru prin liceele bucurestene continua, pentru ca suntem convinsi ca exista inca o multime de tineri care vor dori sa ia parte la proiectul nostru. Sa-si vada in final numele tiparit intr-o carte, care se va gasi in librarii. Nu e putin lucru sa te rasfeti pe un raft din Carturesti sau Humanitas!
Curaj si inspiratie, asteptam textele pentru concurs la adresa de mail concurs@edituraeiokon.ro, pana pe 31 ianuarie 2018.

Regulamentul complet se gaseste AICI.

Lasă un răspuns