Kevin Spacey, înlăturat dintr-un film deja turnat şi înlocuit cu Christopher Plummer

Kevin Spacey a fost înlăturat din distribuţia unui film regizat de Ridley Scott care nu a fost încă lansat, în urma acuzaţiilor tot mai numeroase privind comportamentul sexual inadecvat al actorului, informează un site american, preluat de DPA.

Spacey a fost înlocuit în thrillerul ‘All the Money in the World’, programat pentru lansarea în SUA la 22 decembrie, urmând ca actorul canadian Christopher Plummer să filmeze din nou scenele în care apare personajul J. Paul Getty, scrie Deadline.

Ridley Scott şi producătorii Dan Friedkin şi Bradley Thomas de la Imperative Productions s-au alăturat distribuţiei şi echipei filmului în decizia unanimă de a renunţa la Spacey şi a turna din nou scenele în care apărea actorul, a relatat sursa citată.

Această decizie urmează după cea luată de Sony Pictures – un partener în producţia filmului – de a retrage producţia din ultima zi a Festivalului Institutului american de film.

Totuşi, notează DPA, Imperative Productions nu a răspuns unei solicitări de a comenta informaţia, în timp ce un reprezentant al companiei lui Scott RSA Films din Los Angeles a spus că nu poate confirmă că Spacey a fost înlocuit cu Plummer.

Filmul are la bază povestea reală a răpirii din 1973 a lui John Paul Getty al III-lea şi eforturile de salvare care au urmat şi care au fost afectate de faptul că bunicul său a refuzat să plătească răscumpărarea.

Decizia urmează după mai multe acuzaţii de comportament sexual inadecvat împotriva lui Kevin Spacey, din partea lui Anthony Rapp, Tony Montana, Roberto Cavazos şi a fiului lui Richard Dreyfuss, Harry, printre alţii.

Chiar jurnalista Heather Unruh a declarat că Spacey i-a agresat sexual fiul care avea vârsta de 18 ani anul trecut, într-un restaurant din Nantucket.

Săptămâna trecută, Netflix a anunţat că rupe orice colaborare cu Spacey, care a fost exclus inclusiv din distribuţia popularului serial ‘House of Cards’.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.