Criminal Case

Sursa foto: criminalcasegame.wikia.com

Minunata lume a jocurilor de pe Facebook va fi și astăzi gazda rubricii noastre, iar jocul supus dezbaterii se numește Criminal Case. Dacă aveți stofă de detectiv și v-ați plictisit să citiți cum Sherlock Holmes, Miss Marple, Hercule Poirot și alții ca ei rezolvă pe bandă rulantă cazurile, vă invit să vă faceți un cont de Criminal Case și să luați acțiunea în propriile mâini.

Descoperirea și analizarea indiciilor sunt bineînțeles principalele activități pe care le veți avea în acest joc. Va trebui să vizitați fiecare dintre scenele crimelor și de asemenea să-i interogați pe suspecți, veți colabora cu specialiștii din laboratoarele de expertiză criminalistică și veți putea chiar să îi arestați pe “făptași” în momentul în care dosarul este bine pus la punct și nu mai există niciun dubiu cu privire la identitatea criminalului.

Fiind vorba despre un joc pe Facebook, aveți oricând posibilitatea de a vă compara performanțele cu cele ale prietenilor. Dacă există situații în care aceștia au reușit să rezolve mai repede unul dintre cazuri, vă puteți oricând întoarce la acest caz pentru a reanaliza situația de pe teren și pentru a obține punctaje care să vă plaseze din nou pe prima poziție a clasamentului.

Sunt convins că acest joc o să vă placă în mod deosebit, dar trebuie să vă spun că există diferențe majore între cazurile din Criminal Case și cele din viața reală. În joc nu veți întâlni avocați care să câștige procesele în urma unor vicii de procedură, nu veți putea aresta din greșeală o persoană nevinovată și nici nu o să vină vreun șef care să vă recomande să tărăgănați la nesfârșit rezolvarea unui dosar.

În același timp însă, la fel ca în viața reală, atenția distibutivă și flerul de detectiv sunt absolut necesare pentru rezolvarea fiecărui caz. Dacă aveți astfel de abilități, nu vă mai rămâne decât treceți la treabă și să faceți mai bună măcar lumea virtuală.

Lasă un răspuns