Triviador România

Sursa foto: Google Play

Triviador România este o variantă îmbunătățită pentru de acum clasicul joc Conquistador și orice posesor de cont Facebook își poate crea un profil în acest joc și își poate confrunta propriile cunoștiințe de cultură generală cu cele ale altor utilizatori.

Fiecare partidă Triviador pune față în față 3 jucători, iar pentru a obține victoria într-o confruntare standard va trebui să obțineți un număr mai mare de puncte decât au realizat ceilalți doi oponenți.

Pentru aceasta va trebui să răspundeți repede și corect la o serie de întrebări de cultură generală. Științele exacte, geografia, sportul, istoria și muzica sunt numai câteva dintre domeniile din care au fost selectate aceste întrebări.

Tabla de joc este reprezentată de harta României și fiecare jucător controlează la începutul partidei o anumită zonă geografică. Fiecare dintre cei trei va încerca, răspunzând corect, să invadeze teritoriile inamice și să ocupe capitalele celorlalți.

Jocul oferă o mulțime de provocări interesante, una dintre cele mai dificile fiind aceea de a câștiga 10 partide la rând. Pentru acest lucru va trebui să învingeți 20 de oponenți, 20 de oameni care cu siguranță au impresia că au cultură generală, altfel de ce s-ar mai fi obosit să își facă un cont pentru Triviador. Să știți că mulți dintre ei chiar au, așa încât vă sfătuiesc să nu plecați de la ideea aceea cu “dacă prostia ar durea…” și să rămâneți concentrați la tot ce se întâmplă pe parcursul fiecărei partide.

Unele dintre întrebări sunt de tip capcană, altele au răspunsul inclus și orice partidă poate deveni dramatică dacă vă pierdeți atenția sau dacă vă considerați învingători de la bun început.

Triviador este exact genul de joc care poate alunga definitiv imaginea de “țară cu inteligență medie” pe care foarte mulți oameni, din păcate, încă o mai au. Există din fericire o mulțime de oameni inteligenți și culți, unii dintre ei putând fi chiar viitorii voștri adversari în spectaculoasele confruntări ale minții din acest foarte frumos joc virtual.

Lasă un răspuns