Ed Westwick, din serialul „Gossip Girl”, este acuzat de viol

Actriţa Kristina Cohen a asigurat marţi că în urmă cu trei ani a fost violată de Ed Westwick, cunoscut din serialul „Gossip Girl”, un denunţ dezminţit imediat de actor într-un comunicat, relatează EFE.

„Nu o cunosc pe femeia aceasta. Nu am întrecut niciodată măsura cu nicio femeie. Desigur că nu am violat pe nimeni”, a precizat actorul în acest comunicat.

Kristina Cohen

Kristina Cohen, într-o postare pe contul său de Facebook, asigură că presupusul viol a avut loc când l-a vizitat acasă pe actor, la invitaţia unui producător prieten cu acesta.

Actriţa a povestit că Westwick a sugerat să aibă relaţii sexuale în trei, lucru pe care ea l-a refuzat şi a dorit să plece.

Însă producătorul a insitat ca ea să rămână, pentru a nu-l ofensa pe Westwick. Până la urmă a rămas şi a intrat într-o cameră pentru a se odihni.

„M-am trezit cu Ed peste mine în timp ce mă pipăia. Am încercat să-l dau la o parte, dar m-a ţinut strâns de mâini. Eram paralizată şi îngrozită, nu puteam să mă mişc. M-a violat”, a povestit actriţa.

Kristina Cohen a jucat mai multe roluri secundare în seriale de televiziune şi în filme din 2009.

Scandalul din jurul producătorului Harvey Weinstein, care a zguduit întreg Hollywood-ul, a încurajat numeroase victime din lumea spectacolului să denunţe diferite cazuri de abuzuri şi hărţuiri sexuale.

Printre cei acuzaţi se numără actori de renume, precum Kevin Spacey şi Dustin Hoffman, fostul preşedinte al Amazon Studios, Roy Price şi regizorii Brett Ratner şi James Toback.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.