UPDATE: Parlamentul Scoției a fost evacuat!

Sursa foto: www.occidentul-romanesc.com

Update: Trei plicuri similare erau examinate marți după-amiază de poliție la sediul parlamentului scoțian. Unul dintre aceste plicuri conținea o pudra albă suspectă.

Din cauza acestui incident, o parte a imobilului a fost.

Parlamentarul Edward Mountain a declarat pentru BBC Scotland că plicurile respective păreau a fi invitații la recepția de marcare a 200 de ani de la fondarea publicației scoțiene Inverness Courier. El nu a observat nimic neobișnuit în legătură cu plicul sosit pe numele său, însă ulterior a aflat că pachetul primit de colegul său Jamie Halcro-Johnston conținea o pudră albă.

Parlamentul scoțian a fost evacuat  după ce un membru al legislativului de la Edinburgh a primit un pachet suspect, relatează Reuters.

”Poliția din Edinburgh s-a deplasat la parlamentul scoțian în jurul orei locale 11:35, marți, 7 noiembrie, în urma descoperirii unui pachet suspect. Ca măsură preventivă, clădirea a fost evacuată și căutările continuă ”, se arată într-o declarație a poliției.

Incidentul a fost confirmat și într-o declarație a parlamentului scoțian, care a precizat că poliția se află la sediul legislativului local din Edinburgh.

Un reporter BBC a anunțat pe Twitter că pachetul suspect, trimis unui parlamentar scoțian, conținea un praf de culoare albă.

Lasă un răspuns