Ozzy Osbourne, turneu mondial ”de adio”

Sursa foto: www.jokeblogger.com

Ozzy Osbourne, legenda muzicii heavy metal, a anunţat ieri că va face un turneu mondial ”de adio” în 2018, potrivit AFP.

Sursa foto: www.thesun.co.uk

Osbourne va porni în turneu pe 5 mai, în Mexic. Artistul va concerta apoi în Chile, Argentina şi Brazilia, după care va petrece o lună în Europa, începând cu spectacolul de la Moscova, pe data de 1 iunie.

În vârstă de 68 de ani, ”prințul întunericului” va concerta apoi în America de Nord, datele spectacolelor urmând a fi anunţate ulterior.

”Oamenii mă tot întreabă când am de gând să mă pensionez. Acesta va fi ultimul meu turneu mondial, dar e posibil să mai susţin câte un concert ici-colo’‘, a declarat Ozzy Osbourne într-un comunicat.

Turneul marchează întoarcerea chitaristului american Zakk Wylde, care a contribuit la crearea sonorităţilor specifice muzicii lui Ozzy, la sfârşitul anilor ’80. Decizia de a-l înlocui pe Zakk Wylde a fost luată chiar de Ozzy Osbourne, în 2009.

Ozzy Osbourne se va îmbarca în anunţatul turneul final la un an după ultimul său concert cu Black Sabbath, pe 4 februarie 2017, la Birmingham, Marea Britanie.

Lasă un răspuns