Zombotron

Sursa foto: www.a10.com

Dacă aveți impresia că există zombies în jocul “Zombotron”, atunci trebuie să vă spun că… așa este. Există. Sunt practic peste tot și nu au decât o singură misiune, aceea de a-l extermina pe eroul principal al acestui joc, singura ființă umană pe care o veți întâlni de-a lungul acțiunii. Dacă vă încumetați să jucați “Zombotron”, veți avea tot o singură misiune, în mod evident aceea de a nu-l lăsa pe erou să fie exterminat.

Exact așa cum ne-au obișnuit în filmele “de specialitate”, zombies nu sunt niște personaje foarte inteligente. Nu știu să folosească obiectele, rămân blocați în spații înguste, se aruncă în aer singuri, cad de la mare înălțime fără să-i împingă cineva etc. Pentru a putea răzbate prin levels, va trebui să profitați ori de câte ori este posibil de toate aceste stângăcii zombistice. Și tot la fel ca în filme, armele de foc ajută și ele foarte mult la factorul protecție… Folosiți-le cu încredere în fiecare nivel, având permanent în vedere că “headshot” rămâne mereu cea mai bună modalitate de a scăpa definitiv de un zombie.

Colectarea de goodies are de asemenea un rol foarte important în economia jocului. Vă sfătuiesc să adunați conștiincios absolut toate obiectele și monezile pe care le descoperiți pe parcurs. Nu de alta, dar nimeni nu dorește să ajungă în situația în care va gasi de cumpărat o armă foarte puternică dar pe care să nu aibă cu ce să o plătească…

Fiecare nivel al jocului vă oferă și o serie de misiuni secundare, cum ar fi de exemplu distrugerea unui anumit număr de zombies sau rezolvarea nivelului într-un timp limitat. Puteți să nu țineți cont de aceste misiuni, dar eu vă recomand să încercați să le rezolvați și pe acestea, bonusurile suplimentare pe care le puteți astfel obține oferindu-vă un avantaj semnificativ în timpul confruntărilor.

Singurele lucruri pe care le am de reproșat acestui joc sunt legate de aspectul personajelor. Zombies din “Zombotron” sunt pur și simplu niște simpatici. Sunt exagerat de verzi, au capetele pătrate și scot niște sunete de zici că de fapt încearcă doar să-și dreagă vocea Ți-e și milă să tragi în ei. Dacă o să ajungeți într-o astfel de situație, în care să vă fie milă să trageți în zombies, vă invit să renunțați la “Zombotron” și să vizionați mai bine filmul “World War Z”, în care Brad Pitt, neavând astfel de mustrări de conștiință, rezolvă treaba în locul vostru.

Lasă un răspuns