Trafic îngreunat din cauza ceții

Ceața îngreunează traficul rutier în aceasta dimineață pe autostrada A2 Bucureşti– Constanţa şi pe numeroase artere rutiere importante din ţară. Fenomenul este semnalat în judeţe precum Teleorman, Giurgiu, Constanţa,Tulcea , Cluj, Harghita, Alba, Bistriţa-Năsăud şi altele.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia rutieră este oprită pe două drumuri naţionale, respectiv: DN67C Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34 – 60 şi DN7C Transfăgărășan, între Piscu Negru şi Bâlea-Cascadă, pe tronsonul kilometric 104 – 130.

Conform Centrului Infotrafic, pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1 Piteşti – Bucureşti, la km 19 (Bolintin Deal, judeţul Giurgiu) au avut loc în această dimineaţă două tamponări în care au fost implicate mai multe autoturisme. Potrivit primelor date, o persoană a fost rănită uşor. Circulaţia este îngreunată, formându-se coloane de maşini.

Șoferii sunt sfătuiți să manifeste prudenţă sporită la volan, să reducă viteza de deplasare, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să folosească luminile de întâlnire ziua pe toate categoriile de drumuri şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.