Incep meciurile de fotbal eliminatorii din Campionatul Sports Events

Astazi incep meciurile care vor decide finalistele si echipele care vor evolua sezonul viitor in Liga 1.

Astfel, barajele se anunta stranse, nici o echipa neputandu-se considera mare favorita.
HP Inc. vine dupa un parcurs convingator in Liga 2, fiind la un pas de promovarea directa, iar Kruk a demonstrat ca se poate bate de la egal la egal cu fortele din Liga 1, in ultima etapa reusind sa castige in fata HPE 1.

Optaros a avut un parcurs oscilant in Liga 2, alternand meciurile foarte bune cu altele mai putin reusite, astfel ca isi pune sperante in disputa cu Cyrom. Acestia insa vin cu experienta jocurilor tari din Liga 1 cand au demonstrat ca sunt o echipa greu de invins atunci cand au tot lotul valid.
Semifinalele, asa cum ne-au obisnuit in ultimele editii, nu pot fi altfel decat foarte disputate.

HPE 1 si Apa Nova vin ambele dupa infrangeri in ultima etapa dar putem pune aceste esecuri si pe o oarecare relaxare intervenita in jocul lor. Cu siguranta spectacolul pe teren va fi asigurat in aceasta seara, iar rezultatul este unul greu de preconizat, ambele echipe avand punctele lor forte pentru a transa disputa.

A doua semifinala opune Radio Romania si VTM. Daca vulpoii sunt obisnuiti cu aceasta faza a competitiei, pentru adversarul lor reprezinta o premiera. Anticipam un joc bazat pe forta fizica in care fiecare echipa se va concentra in primul rand sa nu primeasca gol, iar mai apoi sa marcheze.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.