BucureștiFM susține „Rocking for Charity” – Concert caritabil pentru copiii născuți prematur!

Fii alături de copiii născuți prematur pe 14 noiembrie la concertul caritabil „ROCKING FOR CHARITY”, ora 19:30, în Quantic Club.

Biletele în valoare de 35 lei reprezintă donația pentru micuți și sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro.

Artisti invitati: Frisky Grooves, Valak, Alma Nicole si Ancore si, pentru prima data in Romania, Decline the Fall – Malta.

Asociația Ladies’ Circle nr. 16 București este o organizație non-guvernamentală dedicată proiectelor de caritate, înființată sub umbrela Ladies’ Circle International.

În prezent se află în derulare campania „O șansă la viață”, o campanie de conștientizare asupra ratei crescânde de nașteri premature în România și de strângere de fonduri pentru dotarea maternităților cu incubatoare.

În România se nasc anual între 20.000 și 24.000 de copii prematuri. În cursul anului 2015, rata nașterilor premature a fost de 11%, aproape dublă față de tarile din Europa de Vest. Cu toate acestea, avem doar 20 de maternități de gradul trei, unde pot fi ingrijiți în condiții optime copiii născuți prematur, dintre care în Bucuresti 3 (Filantropia, Cantacuzino și Polizu).

Vino și tu și oferă o șansă la viață copiilor născuți prematur.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.