Bucureștenii pot verifica online stadiul solicitărilor depuse la Primăria Sectorului 3

Sursa foto: www.flanderstoday.eu

Începând de astăzi, locuitorii Sectorului 3 pot verifica online stadiul fiecărei solicitări depuse la Primăria Sectorului 3.

Pe site-ul instituției a fost creată secțiunea „Stadiu solicitări”, unde persoanele interesate pot căuta după numărul de înregistrare al solicitării/petiției și pot afla astfel direcția/serviciul unde a fost repartizată și stadiul de soluționare al acesteia.

Prin această secțiune pusă la dispoziția cetățenilor, reprezentanții administrației publice locale fac încă un pas în digitalizarea instituției, alături de arhivarea electronică, eliberarea certificatelor de urbanism, prelungirilor de certificate de urbanism și prelungirilor de autorizații de construire, urmărind astfel debirocratizarea sistemului intern de lucru.

Reprezentanții Consiliului Local al Sectorului 3 au adoptat la începutul lunii septembrie Hotărârea privind aprobarea Strategiei de Digitalizare a Primăriei Sectorului 3, prin care se dorește creșterea eficienței instituționale, a gradului de comunicare între diversele instituții ale aparatului public și transpunerea în mediul online a serviciilor oferite către cetățeni.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.