Sfârșitul acesta de săptămână vă aduce un nou motiv de distracție!

Weekend-ul aproape că a început, așa că…să curgă cu idei de petrecut timpul liber.

Târgul de Sfinții Mihail și Gavril vă așteaptă în parcul Herăstrău la intrarea de la statuia Charles de Gaulle cu tot felul de surprize.

Ce ar fi un târg fără mâncare? Fie că e vorba de fructe, mâncăruri tradiționale sau dulciuri, e imposibil să plecați de aici fără să fi gustat măcar puțin din fiecare. Bunătăți precum plăcinta, cozonacii, mierea stau frumos expuse pe tarabe. Dar cum se poate să gustați fără să încercați și puțin must? Proaspăt stors, acesta poate fi degustat chiar la fața locului. Să nu mai spunem că este acompaniat și de vin.

Dacă sunteți amatori de antichități sigur veți găsi ceva pe placul vostru la acest târg. De la cărți vechi până la tablouri sau obiecte de epocă, toate așteaptă să fie cumpărate.

Hainele stau cuminți, una lângă alta, care de care mai călduroase, perfecte pentru sezonul rece, iar pentru că trebuie asortate cu ceva, vă puteți achiziționa și căciuli sau bijuterii inedite.

Dacă încă nu ați ajuns la târg nu e bai. Acesta ține până diseară la ora 18:00. Ba mai mult, târgul vă așteaptă și sâmbătă și duminică între orele 10:00-18:00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.