Mașini modificate și cu mulți cai putere, la Salonul Auto București!

De astăzi, la Romexpo, în pavilionul central, „Salonul Auto București și Accesorii 2017”. Deschiderea oficială are loc la ora 14:00, în prezența ministrului mediului, Grațiela Gavrilescu, și a directorului Registrului Auto Român, George Adrian Dincă.

Ediția din acest an a Salonului Auto București și accesorii va avea parte de peste 300 de modele expuse, printre care și multe premiere naționale, câteva modele, venite direct de la Salonul Auto din septembrie, de la Frankfurt.

Dintre absențele notabile de la Salonul din Capitală trebuie să amintim de Dacia, parte a Grupului Renault, dar și de modelele Grupului PSA Peugeot – Citroen. Avem, însă, multe de văzut în segmentul dedicat specialiștilor din domeniul echipamentelor, pieselor și accesoriilor, cei care se vor bucura de o suprafață totală de 5 mii de metri pătrați, atât în incinta pavilionului central, cât și pe platforma exterioară.

Salonul se deschide publicului sâmbătă, 4 noiembrie, și va rămâne deschis până duminică 12 noiembrie, cu program între ora 10:00 și ora 20:00. Intrarea este pe bază de bilet, în valoare de 30 de lei.

Lasă un răspuns