Kevin Spacey intenţionează să urmeze un tratament, în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală

Kevin Spacey a declarat că intenţionează să facă un tratament, în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală primite de la mai mulţi bărbaţi. Un reprezentant al actorului a afirmat că acesta „îşi ia timpul necesar pentru a primi o evaluare şi un tratament”. Nu au fost oferite detalii privind tipul de tratament despre care ar fi vorba. Spacey este unul dintre starurile de la Hollywood care au fost acuzate de comportament sexual inadecvat.

Dustin Hoffman şi-a cerut scuze public, în timp ce regizorul Brett Ratner a fost acuzat de şase femei. Un avocat al lui Ratner, regizorul filmelor Rush Hour şi X-men: The Last Stands, a negat „categoric” acuzaţiile. Acestea au fost stimulate de declaraţiile făcute de multe femei împotriva mogulului de la Hollywood, Harvey Winstein, şi a campaniei ce a urmat acestora, care încuraja victimele să îşi împărtăşească experienţele de hărţuire sexuală sub hashtagul #metoo.

Un număr de acuzaţii de comportament sexual nepotrivit au fost făcute de mai mulţi bărbaţi, împotriva lui Kevin Spacey. Producătorul de film Tony Montana a susţinut că a fost atins de actor într-un bar din Los Angeles, în 2003. El a afirmat că a suferit de sindrom de stress post-traumatic timp de şase luni după ce Kevin Spacey i-a atins „cu forţa” organele sexuale. Montana a declarat pentru BBC că avea în jur de 30 de ani când a avut loc incidentul, în barul Coronet Bar din Los Angeles. Declaraţia a fost făcută după ce Anthony Rapp l-a acuzat pe actorul din House of Cards că a încercat să îl „seducă” atunci când avea 14 ani. Kevin Spacey a afirmat că nu îşi aduce aminte deloc de acea întâlnire şi că este mai mult decât „îngrozit”.

Există, de asemenea, acuzaţii împotriva lui Kevin Spacey privind perioada în care câştigătorul a două Oscaruri a fost director artistic al teatrului Old Vic, din Londra, între anii 2004 şi 2015. Actorul mexican Roberto Cavazos, care juca în câteva spectacole ale teatrului, a afirmat că Spacey „se lua de obicei” de actorii tineri. Un bărbat a povestit pentru BBC cum Spacey l-a invitat să petreacă week-endul împreună la New York, când era adolescent, în anii ’80. Teatrul Old Vic a construit un proces confidenţial de plângeri pentru oricine a avut legături cu teatrul şi a afirmat joi că deja „vede beneficiile noii politici de deschidere şi de împărtăşire în siguranţă a informaţiilor”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.