Răsturnări de situații neașteptate în etapele 5 și 6 ale Campionatului de Baschet Sports Events!

Aseară, la sala de sporturi UNEFS s-au desfășurat întâlnirile de baschet „3×3” din etapele 5 și 6 ale Campionatului Corporate de Baschet Sports Events. După finalizarea tuturor meciurilor putem spune că situația devine tot mai interesantă.

În primul meci din etapa a cincea, ADOBE ROMÂNIA învinge NTT DATA cu scorul de 9 – 8. Cel de-al doilea joc disputat în aceasta etapă a pus față în față echipele SAP ROMÂNIA și NOBEL. Cei de la SAP se recunosc învinși în fața NOBEL, aceștia din urmă adjudecându-și victoria cu scorul de 7 – 1.

În cel de-al treilea meci i-am urmărit pe UNICREDIT BANK și pe cei de la HP INC. ROMÂNIA. Victoria a fost obținută de UNICREDIT BANK cu scorul de 14 – 1. Ultimul meci al etapei a cincea, a fost jucat de echipele HPE și ING BANK. Echipa UNICREDIT BANK câștigă cu scorul de 12 – 3 în defavoarea băieților de la HPE.

Etapa a șasea a fost la fel de disputată, ADOBE ROMÂNIA pierde în fața NOBEL cu scorul de 10 – 7. Mai departe, SAP ROMÂNIA se recunosc învinși în fața echipei masculine NTT DATA cu scorul de 15 – 0.

Ultimele două jocuri din această etapă i-a adus față în față pe bancherii UNICREDIT BANK vs. ING BANK și HPE vs. HP INC. ROMÂNIA.

Meciurile au fost echilibrate, însă echipele UNICREDIT BANK și HP INC. ROMÂNIA iese învingătoare în fața echipelor ING BANK și HPE, cu scorurile generale de  7 – 4 respectiv 6 – 5.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla evoluția echipelor în cel mai tare campionat dedicat companiilor din București!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.