Meciuri interesante în Etapele 5 și 6 ale Campionatului de Baschet Sports Events!

În această seară, se desfășoară meciurile din etapele cinci și sase ale Campionatului Corporate de Baschet3×3 Sports Events. La fel ca și în primele patru etape, preconizăm că vom avea meciuri frumoase și foarte echilibrate.

În primul meci, îi vom vedea la joc pe cei de la ADOBE ROMÂNIA în compania băieților de la NTT DATA. Cel de-al doilea joc al serii, ne aduce față în față echipele SAP ROMÂNIA și NOBEL. În meciul trei, UNICREDIT BANK se confruntă cu cei de la HP INC. ROMÂNIA. Ambele echipe se vor întrece, fiecare încercând să ne arate că echipa sa este mai valoroasă.

Meciul patru, ne propune confruntarea dintre HPE și ING BANK. Echipa ING BANK vine după două victorii, o înfrângere, dar trebuie luat în calcul și faptul că au un meci restant de disputat în compania celor de la SAP. În acest moment echipa băieților de la ING BANK sunt pe poziția patru în clasament, iar echipa HPE, marchează o victorie și trei înfrângeri după disputarea celor patru etape, ocupând poziția 6 în clasamentul general.

Ora 21:00 va fluiera startul etapei a 6 – a a campionatului, unde vom urmări alte 4 meciuri interesante.

Echipa ADOBE ROMÂNIA va ține piept adversarilor de la NOBEL, iar echipa SAP ROMÂNIA va fi în duel cu echipa NTT DATA.

Echipele bancherilor UNICREDIT BANK și ING BANK se vor întâlni la panou și își vor demonstra reciproc abilitățile în marcarea de puncte la coșul de baschet.

Ultimul meci al serii ii va avea ca oponenți pe băieții de la HPE și HP INC. ROMÂNIA. Ambele echipe își vor arăta dorința de câștigare de puncte, într-un meci de senzație.

Le urăm echipelor mult succes și suntem convinși că vom vedea și în aceste două etape, practicarea baschetului de cea mai bună calitate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.