Târgul de creație feminină vă așteaptă în Piața Universității!

Cine spune că nu vă puteți face timp liber și pe săptămână? Târgurile și festivalurile nu se țin numai în weekend, asa că vă se puteți bucura de ele chiar în timp ce mergeți sau vă întoarceți de la serviciu.

Târgul de creație feminină vă așteaptă zilele acestea, în Piața Universității, cu tot felul de bunătăți, dar și îmbrăcăminte și lucruri făcute manual.

Cele mai bune produse tradiționale vă încântă ochii, dar și papilele gustative. Brânză, carnați și șuncă. E de ajuns ca în două secunde să iți plouă în gură. Vă imaginați cum ar fi să le vedeți pe toate la un loc?

Nici dulciurile nu lipsesc, evident. Turta dulce, dulcețurile și prăjiturile stau cuminți și vă așteaptă să le luați acasă. Bineînțeles, cum putea să lipsească pălinca? Sticlele stau expuse frumos așteptându-și cumpărătorii.

Nelipsitele haine tradiționale umplu Piața Universității de culoare. Iile sunt atârnate pe umerașe și sunt gata să fie purtate.

Doamnelor, se poartă frumusețea naturală, așa că de aici vă puteți cumpăra și produse cosmetice naturale. Uleiuri, creme naturale, săpunuri…toate pentru un ten mai sănătos.

Și pentru că tot se anunță vreme rece, vă puteți achiziționa și pături groase sau ciorapi de lână, asta așa ca să nu va fie deloc frig iarna aceasta.

Așadar, nu va lăsați învinși de vremea de afară. Târgul de creație feminină vă așteaptă, de azi, până pe 2 noiembrie în Piața Universității.

Program

Marți, 31 octombrie 2017
12:00 – 21:00 Târg și expoziție de meșteșuguri și produse tradiționale

Miercuri, 1 noiembrie 2017
10:00 – 21:00 Târg și expoziție de meșteșuguri și produse tradiționale

Joi, 2 noiembrie 2017
10:00 – 21:00 Târg și expoziție de meșteșuguri și produse tradiționale
15:30 – 16:30 PROGRAM ARTISTIC

Accesul este gratuit.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.