Municipalitatea achiziționează mașini de topit zăpada!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni că a început procedura prin care municipalitatea achiziționează mașini de topit zăpada și, respectiv, de degajare a acesteia de pe trotuare.

Sursa foto: www.telegrafonline.ro

În ceea ce privește reacția la zăpada abundentă, chiciură și îngheț, ea a afirmat că municipalitatea e pregătită.

”Am luat legătura cu toți operatorii de salubritate care au contracte cu primăriile de sector, le-am spus care sunt exigențele noastre”, a declarat Firea.

Ea a susținut că nu există niciun pericol să nu fie furnizate apă caldă și căldură în București, exprimându-și speranța că toate reviziile care au fost făcute în această vară vor elimina avariile ce au loc iarna.

”Într-adevăr, din cauza temperaturilor scăzute, posibil să mai apară anumite avarii, până la modernizarea integrală a rețelei de termoficare, dar aceste avarii vor fi tratate cu cea mai mare responsabilitate pentru a fi reparate cât mai grabnic”, a spus Firea.

Primarul general a menționat că municipalitatea și-a asumat să plătească gazele în avans.

”Îi asigur încă o dată atât pe bucureșteni, cât și pe turiști că nu se pune problema să avem o dificultate din acest punct de vedere, având în vedere că ne-am asumat să plătim gazele în avans. Chiar în ședința de mâine dimineață a CGMB avem un proiect de hotărâre prin care se va efectua plata a 28 de milioane de euro, avansul pentru gazele care sunt necesare în această iarnă, restul sumei urmând a fi plătită, în ședința următoare de Consiliu General va exista un proiect de hotărâre. Practic, acoperim acum noiembrie, decembrie și ianuarie și februarie în următoarea ședință”, a adăugat Firea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.