Începe concursul de muzică folk, Toamna Baladelor!

Foto: jurnalul.ro
Unul din cele mai longevive concursuri muzicale destinate elevilor, Festivalul Național de Creație și Interpretare a muzicii folk, TOAMNA BALADELOR, ne aduce din nou împreună la sfârșitul acestei săptămâni!
În organizarea Inspectoratului Școlar al Municipiului București, cea de-a XVII- a ediție a competiției muzicale va avea loc în perioada 4-5 noiembrie 2017, în București, la Sala mică a Palatului Național al Copiilor, sector 4.
Juriul este format din: Maria Gheorghiu, Mircea Vintilă, Ovidiu Mihăilescu, Cristi Dumitrașcu, Manuella Popescu, Loreta Popa, Luminița Stoica.
Pe parcursul celor două zile de festival vor urca pe scenă peste 200 de elevi, interpreți și creatori din 14 județe și municipiul București, desemnați în urma preselecțiilor realizate în fiecare județ și la nivel de sectoare în Capitală.
Festivalul este structurat pe mai multe secțiuni, ținându-se cont de categoria de vârstă, individual sau grupuri. De subliniat o regulă instituită încă de la început în regulament, creația și interpretarea se punctează separat.
Vă invităm să fiți alături de elevii pasionați de muzica folk și spectatori la deschiderea festivalului care va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, orele 9:00, în Sala mică a Palatului Național al Copiilor.
Programul festivalului: 4 noiembrie 2017, orele 9:00 – 18:30.
Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 5 noiembrie 2017, începând cu ora 10:00.
În cadrul Galei Laureaților, membrii juriului (Maria Gheorghiu, Mircea Vintilă, Ovidiu Mihăilescu și Cristi Dumitrașcu) vor susține microrecitaluri .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.