Baldur’s Gate 2

Sursa foto: geardiary.com

“Aventura va continua în jocul următor” este anunțul pe care orice gamer dedicat dorește să-l audă cât mai des. În momentul apariției jocului Baldur’s Gate 2, hotărârea producătorilor de a permite importul personajului principal, cu toate caracteristicile sale, de la un joc la altul a atras o serie de mulțumiri ce păreau să nu se mai sfârșească pe forumurile de specialitate.

Dar cum niciun gamer nu poate fi vreodată cu adevărat mulțumit, dorința generală a fost aceea de a se putea importa și echipa de companioni cu care ne obișnuisem deja în Baldur 1. După o îndelungată chibzuință, producătorii au spus “Bine, fie, luați-vă și prietenii cu voi”.

Dar cum niciun gamer nu poate fi vreodată cu adevărat mulțumit, lumea a vrut ca toată echipa de companioni să poată fi importată inclusiv cu atributele obținute în Baldur 1. De această data însă, răspunsul a fost unul negativ.

Pentru toți cei care mai zăbovesc încă prin Baldur’s Gate 1, recomandarea mea este aceea de a-i încărca pe companionii la care țineți cu absolut toate obiectele pe care nu vreți să le pierdeți. Bun, nu pleacă nimeni în Baldur’s Gate 2 cu arborele de skills, dar măcar puteți să umpleți cât mai mult inventarul companionilor, pe sistemul “ne mutăm și luăm toată casa cu noi”. Atenție, cărțile magice pot fi și ele importate, astfel încât unii dintre companioni pot fi din nou “upgradați” în jocul următor.

Continuarea aventurii Baldur este mai dificilă decât jocul inițial, dar nu constituie o problemă reală pentru cineva deja experimentat. Studierea inițială a câmpului de luptă și a poziției adversarilor rămâne și în Baldur’s Gate 2 cheia principală pentru continuarea cu succes a acestei călătorii virtuale de referință în lumea jocurilor pe calculator.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.