Am aflat deznodământul ultimei etape din returul Campionatului de Fotbal Sports Events!

În Liga 1, înfrângerea surprinzătoare a HPE 1 cu 6-4 în confruntarea cu Kruk, coroborată cu victoria VTM cu 8-3 împotriva Unicredit și totodată cu cea a Radio România în fața Apa Nova cu 2-1, a dus la modificări importante în vârful ierarhiei. Astfel, vulpoii urcă pe doi urmând a înfrunta în semifinale echipa Radio România care a avansat pe locul 3, în schimb ce HPE 1, căzută pe 4, va da piept cu campionii în exercițiu, Apa Nova.

Tot aseară, în alt meci care a contat doar pentru palmares am avut parte de un spectacol foarte frumos, în care echipele au jucat cu garda jos, astfel că, scorul egal 10 înregistrat între Cyrom și Bitdefender, nu a mirat pe nimeni.

În Liga 2, ultima etapă a consemnat derby-ul campionatului, UPC și Deloitte luptând pentru a se încununa campioana. Susținută de o numeroasă galerie, care a avut de înfruntat vremea neprietenoasă, UPC nu a putut să își asigure victoria mult sperată și s-a văzut învinsă cu 4-1, rezultat în urma căruia laurii de campioni revin celor de la Deloitte, echipa care a demonstrat pe durata întregii ediții multă consistență, determinare și un spirit de echipă care a reușit să facă diferența în multe partide.

Într-o altă partidă, contând doar pentru palmares, Adobe învinge la limită, 9-8, pe Gameloft și termină campionatul pe locul 5.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.