Astăzi se încheie returul Campionatului de Fotbal Sports Events!

Ultima etapă a returului campionatului se va consuma în această seară, urmând ca apoi unele echipe să între în vacanță, altele însă să continue cu meciurile eliminatorii – baraje, semifinale, respectiv finale.

În Liga I lucrurile în vârful ierarhiei sunt destul de complicate, doar Apa Nova fiind sigură de prima poziție ocupată. Avem apoi 3 echipe despărțite de doar 2 puncte, care își pot împarți în orice mod următoarele 3 locuri.

Astfel HPE 1 are nevoie doar de un punct în confruntarea cu Kruk pentru a fi sigură de poziția secundă. VTM țintește victoria în confruntarea cu Unicredit care îi va asigura cel puțin poziția a treia.

În schimb, Radio România are cea mai grea situație, pe lângă cele 3 puncte necesare din dificila confruntare cu Apa Nova, va fi și la mâna celorlalte 2 rezultate din întâlnirile de mai sus, unde speră că favoriții să se încurce.

La retrogradare, lucrurile stau foarte clar, dacă Unicredit și Bitdefender sunt echipele care vor evolua la anul în Liga II, Cyrom și Kruk vor ocupa pozițiile 5 și 6 și vor desfășura cele 2 manșe de baraj în compania echipelor din Liga II.

Putem spune astfel că disputa dintre Cyrom și Bitdefender este doar una de palmares și, de ce nu, a revanșei, primii dorind să spele rușinea înfrângerii din meciul tur.

În Liga II, lucrurile nu sunt la fel de complicate.

Singura necunoscută rămâne echipa care se va încununa campioană, întâlnirea dintre UPC și Deloitte fiind edificatoare în acest sens. După victoria din meciul tur, cei de la Deloitte se vor mulțumi și cu un egal pentru a-și păstra locul 1 în ierarhie.

Echipele care vor merge la baraj, HP Inc. și Optaros, se vor duela și ele în această seară, într-un antrenament util pentru viitoarele 2 meciuri pe care le mai au de jucat.

Ultimele patru clasate se vor întâlni în această etapă într-un ultim antrenament în contextul pauzei ce va urma. Disputele vor opune HPE 2 cu SAP și Gameloft cu Adobe.

Răspunsul la toate necunoscutele îl vom află diseară, începând cu ora 20:00 la Sud Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.