Am aflat podiumul Campionatului de Tenis de Câmp Sports Events!

Sâmbătă, 28 octombrie s-au desfășurat finalele Campionatului Corporate de Tenis de Câmp Sports Events!

Atmosfera a fost încărcată de emoții pentru echipele promovate să joace Finala Mare și Finala Mică. La ora 16:00, fluierul arbitrului a dat startul întâlnirii pentru Finala Mare dintre echipele ORACLE ROMÂNIA și APA NOVA VEOLIA.

Meciul 1 de simplu i-a adus față în față pe Vlad Vidovici (Oracle) și Ciprian Crihana (Apa Nova), doi jucători experimentați de altfel, însă câștigător la seturi cu 6 – 3, 6 – 3 iese Vlad (Oracle).

Meciul 2 de simplu îi opune în teren, pe Andrei Iosub (Oracle) și Marin Andrei (Apa Nova), câștigător la seturi de această data fiind Marin (Apa Nova) cu 6 -1, 6 – 1.

După terminarea celor două meciuri de simplu scorul a fost de 1 – 1 pe echipe, astfel că înaintea startului pentru meciul de dublu s-au pus la punct ultimele detalii privind constituirea “cuplurilor” în echipe care pot aduce victoria, meciul fiind decisiv pentru stabilirea locul 1 și 2 din cadrul campionatului.

Așadar, echipele de dublu fiind constituite s-a dat drumul meciului. Am avut plăcerea să îi urmărim la joc pe Vlad Vidovici împreună cu George Costache de la ORACLE și pe Marin Andrei împreună cu Nicolas Santini de la APA NOVA VEOLIA.

Primul set este câștigat de echipă Apa Nova cu 6 – 3, în al doilea set revin în forță Oracle și câștigă cu 6 – 0, iar soarta meciului se decide în maxi tie break cu 10 – 6 în favoarea Oracle.

Finala Mică a fost adjudecată de echipa SAP ROMÂNIA cu scorul final de 3 – 0 în defavoarea echipei UNICREDIT BANK.

Festivitatea de premiere a avut loc în jurul orei 21:00, dar nici un component din cele 3 echipe premiate nu au trădat vreun semn de oboseală, ba dimpotrivă numai bună dispoziție și comentarii spumoase.

Podiumul Campionatului Corporate de Tenis de Câmp Sports Events, ediția de toamnă 2017 a arătat astfel:
1. Oracle România
2. Apa Nova Veolia
3. SAP România

Conform tradiției, Sports Events a acordat și premiul special ediției, “Jucatorul Campionatului” adjudecat de de Sorin de la SAP .

Felicitări celor 8 echipe participante (Genpact , Wipro , HP Inc. , Cyrom , Oracle , Veolia, SAP, Unicredit Bank) pentru spectacolul oferit, pentru încrederea lor Sports Events nu ultimul rând gazdelor de la Baza Voinicelu care ne-au susținut atunci când condițiile meteorologice nu s-au arătat a fi tocmai previzibile.

Sports Events vă așteaptă la ediția de primăvară – vară 2018 cu și mai multe surprize, așa că vă sfătuim călduros să nu puneți rachetele în cui!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.