Târgul Indagra și-a deschis porțile la Romexpo!

Peste 530 de companii din 24 de ţări participă la ediţia de anul acesta a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA. Evenimentul înregistrează astfel o creștere cu peste 4% a numărului de firme înscrise faţă de 2016.

Preşedintele Klaus Iohannis participă la deshiderea oficială a târgului. La eveniment vor fi prezenţi, de asemenea, ministrul agriculturii, Petre Daea şi preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Daraban.

Țările care sunt prezente la cel mai mare târg agricol din ţară sunt cele recunoscute pentru puterea deţinută pe pieţele agrare mondiale: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria.

INDAGRA are loc în următoarele spații Romexpo:

Interior – Pavilioanele: C1 –  C6

Exterior – Platformele:   1-, 13, C1, V5, V6 și Aleea Negustorilor.

Programul de vizitare:

26-28 octombrie (Joi – Sâmbătă)- între orele 10:00 și 18:00

29 octombrie (Duminică)- între orele 10:00 și 16:00

Prețul unui bilet este de 20 de lei/zi pentru adulți și studenți. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.