București FM a primit Trofeul de Excelență!

București FM a primit Trofeul de Excelență, la Topul Firmelor din Capitală, pentru promovarea adevăratelor personalități din România în emisiunea ”Întâlniri Capitale”.

Premiul i-a fost înmânat managerului nostru, Flavia Voinea, de către președintele Camerei de Comerț a Municipiului București, Sorin Dimitriu, și fostul președinte al țării, Emil Constantinescu.

 Evenimentul se axează pe premierea anuală celor mai performante societăți ale mediului de afaceri din București. Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București acordă, de asemenea, trofee de excelenţă companiilor care în ultimii cinci ani s-au clasat pe prima poziţie în competiţia elitelor, precum şi o serie de premii speciale, pentru promovarea oportunităţilor de afaceri oferite de România, a proiectelor si antreprenorilor autohtoni.
La ceremonia de înmânare a premiilor au participat, alături de manageri ai celor mai performante companii bucureştene, personalităţi de prim-plan din spaţiul economic, academic şi diplomatic din România, membri ai Guvernului, oficialităţi de la nivelul Instituţiei Prefectului, primăriilor de sector şi organizaţiilor neguvernamentale – asociaţii profesionale, camere de comerţ şi organizaţii patronale.

Laureaţii topului au fost stabiliţi conform unei metodologii aplicate unitar la nivelul întregului sistem cameral. În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat, calculaţi în baza a 16 elemente extrase din situaţiile financiare depuse de companii la Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 125.236 de firme cu sediul social în Capitală, care au depus bilanţul aferent anului 2016, 37.816 au îndeplinit criteriile de eligibilitate, adică 30,2% din total. Dintre acestea, Camera bucureşteană premiază 6.840 firme, adică 18,1% din totalul firmelor considerate eligibile şi care reprezintă 5,5% din totalul firmelor care au depus bilanţul aferent anului trecut.

Reamintim că, anul trecut, în cadrul aceluiași eveniment, București FM a primit Trofeul de Excelență pentru rezultate deosebite la capitolul management.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.