Liviu Pop: Proiectul Legii manualului școlar va fi înaintat către Parlamentul României în cel mult o lună!

Sursa: www.adevarul.ro

Proiectul Legii manualului școlar va ajunge la Parlament în cel mult o lună! Asigurarea vine de la ministrul Educației, Liviu Pop. În prezent, proiectul este în dezbatere publică.

„Optimist, în maxim o lună putem să avem proiectul Legii manualului școlar înaintat către Parlamentul României și odată pentru totdeauna să punem capăt acestei probleme pe care am avut-o în sistemul de învățământ în ultimii 27 de ani cu privire la manualul școlar. Proiectul de Lege a manualului școlar este în dezbatere publică. Continuăm această dezbatere la nivel regional, va urma o altă dezbatere la Vâlcea, cu ceilalți colegi din sudul țării, și la Iași, cu colegii din Moldova, astfel încât să avem un proiect de lege pe care Guvernul României să îl înainteze către Parlamentul României. Nu ne vom angaja răspunderea pe Legea manualului școlar. Vom face această propunere Parlamentului pentru a dezbate clar Legea manualului școlar”, a declarat, la Oradea, Liviu Pop.

Ministrul Educaţiei a precizat că la prima întrunire regională pentru dezbaterea proiectelor de legi pe care ministerul le are în atenţie se vor discuta și Legea educaţiei, dar şi normele metodologice ce trebuie modificate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.