Meciuri tari încă din primele două etape ale Campionatului de Baschet Sports Events!

S-au încheiat primele două etape ale Campionatului Corporate de Baschet Sports Events. Am avut parte de multe partide interesante care s-au desfășurat aseară la sala UNEFS.

În etapa 1, primul joc al serii a fost prestaţia celor de la ADOBE ROMÂNIA vs. UNICREDIT BANK. Echipa UNICREDIT iese învingătoare în faţa ADOBE cu scorul 16 – 3. Meciul doi al serii, HPE vs. SAP ROMÂNIA se încheie cu scorul de 6 – 1 în favoarea primilor.

Ultimele doua meciuri din etapa 1, HP INC. ROMÂNIA şi NOBEL i-au avut ca oponenţi pe NTT DATA şi ING BANK.

Rezultatele partidelor arată că nou intratele în campionat au început în forţă astfel, NTT DATA învinge HP INC cu scorul de 9 – 3, NOBEL marchează o victorie în faţa ING BANK cu scorul de 3 – 2.

Tot în aceaşi seară meciurile contând pentru etapa 2 i-a adus faţă în faţă pe ADOBE ROMÂNIA vs. HPE. Echipa ADOBE marchează prima victorie cu scorul de 11 – 2, în defavoarea adversarilor de la HPE.

Meciul dintre UNICREDIT BANK vs. SAP ROMÂNIA a adus a doua victorie pentru UNICREDIT şi a doua înfrângere consecutivă pentru SAP, scorul final înregistrat a fost de 15 – 0.

Ultimele două meciuri ale serii i-a avut în prim plan pe HP INC ROMÂNIA vs. NOBEL şi NTT DATA vs. ING BANK. Meciurile au fost la fel de interesante, NOBEL acumulează la zestre a doua victorie învingând echipa HP INC cu scorul de 8 – 3, în timp ce NTT DATA marchează prima înfrângere în duelul cu ING BANK, tabela de marcaj oprindu-se la 11 – 8.

Rămâneţi conectaţi online pe Bucureşti FM pentru a afla evoluţia echipelor corporatiste în cel mai tare campionat de baschet marca Sports Events.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.