Lora a deschis Stage Academy pentru noul sezon

În urmă cu câteva zile, Lora și colaboratorii ei au marcat deschiderea de an școlar la Stage Academy by Lora. Părinți, copii, profesori, producători muzicali, cântăreți și alți invitați din showbiz s-au adunat la școala din Pipera să pună la cale noi proiecte și să asiste la concertul susținut de 4 adolescente talentate, cursante ale Stage Academy, cunoscute publicului iubitor de talent show-uri tv.

Lora a prezentat secțiunile de canto, pian, chitară și dans ale școlii și i-a încurajat pe micii artiști să nu se dea bătuți în drumul lor către succes.

Între invitații care au participat la evenimentul de deschidere a anului școlar, se număra și Ami, Adda, Alina Eremia, Cristina Spătar, Raluka, Liviu Teodorescu, Sergiu Ferat și alții.

Nu au lipsit nici susținătorii adolescenți, cum ar fi Olga Verbitchi sau vloggerita Iuliana Beregoi, cu care Lora pregătește o colaborare pe termen lung la școala vocațională în care urmează să organizeze periodic workshop-uri cu cursanții, împreună cu alți colegi artiști.

Seara s-a incheiat cu îmbrățișări, selfie-uri și promisiunea ca Lora și familia ei de prieteni din showbiz să-și extindă rândurile și să facă tot mai multe evenimente împreună cu copiii talentați și creativi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.