Cazul Weinstein ia amploare!

Sursa foto: www.variety.com

După vestea că Harvey Weinstein a fost concediat din propria companie după zvonurile apărute în presă, o altă știre șochează Hollywood-ul.

Bob Weinstein, fratele producătorului, este acuzat de hărțuire sexuală de către scriitoarea și producătoarea Amanda Segel.

Amanda Segel explică, într-un interviu acordat site-ului Variety, că Bob Weinstein a început să-i adreseze cuvinte nelalocul lor în vara anului 2016, în timpul filmărilor pentru serialul canadian „The Mist”. O situație care a durat trei luni.

Producătorul a fost apoi invitat la mai multe mese festive private, înainte de a-i propune d-nei Segel să i se alăture în camera sa de hotel din Los Angeles. Hărțuirea a încetat în ziua în care avocatul scenaristei i-a informat pe şefii de la Weinstein Company că Amanda Segel va părăsi filmările dacă Bob Weinstein nu va înceta să o caute din motive personale.

Bob Weinstein neagă în bloc aceste acuzaţii. Reprezentantul său a confirmat o întâlnire între producător și Amanda Segel în Los Angeles, în 2016, dar ”neagă orice afirmație potrivit căreia acesta s-ar fi comportat necorespunzător în timpul cinei sau după aceea. Este foarte regretabil faptul că o astfel de declarație a fost făcută”, a spus avocatul lui Bob Weinstein.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.