Veste bună pentru bucureșteni! Capitala scapă de insecte

În sfârșit Bucureștiul are un nou contract pentru serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

Primăria Municipiului București declanșează, începând cu 17 octombrie 2017, planul unitar de igienizare privind combaterea țânțarilor și rozătoarelor, care va fi pus în practică de Societatea CORAL IMPEX.

“Cu toate că suntem în luna octombrie, în această perioadă când temperaturile au depășit frecvent 18-20 de grade Celsius, au apărut mai multe generații de țânțari, capabile la rândul lor să depună ouă, care ar putea fi de ordinul miliardelor. Având în vedere că ouăle rămân latente peste iarnă, iar în primăvară când temperatura de afară permite, acestea eclozează și pot apărea instantaneu miliarde de țânțari, se impune efectuarea tratamentului de toamnă. În acest fel generațiile actuale de țânțari sunt distruse și împiedicate să mai depună ouă. Efectul acestor acțiuni târzii de toamnă vor fi benefice mai ales la primăvară, atunci când populația de țânțari care se naște va fi mult diminuată”, declară Alexandru Badea, manager de contract cu Primăria Municipiului București.

În urma evaluării ofertei în cadrul procedurii de licitație deschisă, organizată de municipiul București, în cadrul atribuirii achiziției publice de servicii, societatea Coral Impex SRL din Ploiești a fost desemnată câștigătoare pentru contractul de salubritate, activitățile de deratizare și de combatere a țânțarilor din Capitală.

Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, oferta prezentată de Coral Impex SRL fiind declarată conformă, admisibilă și câștigătoare, contractul va avea o durată de prestare a serviciilor de 16 luni calendaristice și o valoare financiară de 27 milioane lei fără TVA.

Compania românească de deratizare și dezinsecție CORAL IMPEX, a fost premiată anul acesta de Confederația Mondială a Întreprinderilor (WORLDCOB) cu unul dintre cele mai importante premii de afaceri din lume: „The BIZZ 2017”.

Societatea Coral Impex are puncte de lucru în mai multe orașe cum ar fi Ploiești, Cluj Napoca, Brașov, Târgu Mureș, Zalău, Pitești, Slatina, Alba-Iulia, Mioveni, Tulcea și Oradea.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.