It’s Over 9000!

Sursa foto: www.dkdiaries.com

La multe dintre jocurile pe care le-am prezentat în rubrica “Bine de jucat” am discutat despre o componentă foarte importantă pentru unii gameri, și anume sistemul de achievements.

În World of Warcraft există ghilde care doar cu asta se ocupă. Dacă sunteți un jucător specializat doar pe raiduri sau pe PvP, atunci aceste ghilde nu au cum să vă satisfacă cerințele. Ghildele de “achievements hunters” sunt de regulă comunități formate din jucători cu foarte mare experiență, oameni care au jucat mulți ani World of Warcraft și care caută deja provocări definite ca elitiste. “Insane in the membrane”, unul dintre cele mai grele achievements all-time din joc este cu siguranță considerat deja bilet de intrare într-o astfel de comunitate.

Dacă aveți doar un main character și sunteți un astfel de vânător de recompense, vă invit cu părere de rău să părăsiți ghilda în care vă aflați și să vă “afiliați” la una potrivită cu acest “hobby în hobby”, cum este supranumită pasiunea pentru aceste realizări virtuale. Dacă nu doriți să vă despărțiți de comunitatea din care faceți parte, o idee foarte bună ar fi aceea de a crea un caracter nou, chiar dacă acest lucru va consuma timp suplimentar.

Ținând cont de faptul că toate caracterele unui jucător împart AP (achievements points), puteți să faceți parte simultan din ghilde diferite, respectând deopotrivă cerințele fiecăreia.

Pentru a putea intra în elita jucătorilor vă recomand ca prim pas obținerea lui “It’s Over 9000!”, acest lucru certificând faptul că ați obținut 9000 de achievements points. Asta înseamnă, la o medie de 10 puncte pentru un achievement, în jur de 900 de realizări unice și personale în World of Warcraft. Pare mult, dar unde-i hobby nu-i tocmeală…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.