Din nou spectacol de fotbal în Campionatul Sports Events!

În Liga I, HPE 1 a provocat o înfrângere dureroasă celor de la Cyrom. Conduși excelent din teren de Andrei Crăciun, aceștia reușesc nu mai puțin decât 11 goluri în detrimentul a doar 1 primit.

VTM nu își revine după sincopa din etapa trecută și obține în extremis un egal în fața Kruk. Partida se încheie 5-5 și nu putem să nu remarcăm cele 2 lovituri de penalitate ratate de vulpoi, una chiar la ultima fază a jocului.

Radio România își continuă seria bună de meciuri și înregistrează încă o victorie de data aceasta în fața Bitdefender. Rezultat final a fost 9-4.

Un meci fără istoric a fost întâlnirea dintre Apa Nova și Unicredit, primii reușind o victorie concludentă cu 9-2, 4 dintre reușite fiind semnate Marian Merlici.

În Liga II, Optaros și HPE 2 au oferit un spectacol frumos, cu multe reușite individuale de ambele părți dar în care pe final primii se impun cu 5-4, după ce la pauză s-a consemnat egalitate.

UPC își respectă statutul de favorită și câștigă cu 8-2 disputa cu Gameloft, o partidă în care a strălucit din nou Daniel Șerbănescu, de această data cu un hat-trick.

În derby-ul etapei, Deloitte și HP Inc. și-au împărțit frățește punctele puse în joc, în urma remizei la 1 înregistrate. Astfel, suspansul se menține în continuare în vârful ierarhiei, dar totuși Deloitte pare a fi în avantaj, cu toate că în ultima etapă vor întâlni liderul UPC.

SAP profită de neprezentarea celor de la Adobe și câștigă la masa verde cu 3-0.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.