Veste bună pentru locuitorii din sectoarele 1 și 6!

sursa foto: viata-libera.ro

Cererile pentru ajutoarele de căldură pot fi depuse începând de astăzi. Cele două primării locale au început distribuirea formularelor pentru acordarea acestui sprijin financiar.

Cererile se depun la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1, de luni până joi, și la sediul Serviciului Ajutor Social din strada Floare Roșie.

Pentru acordarea ajutorului cu energie termică, limita venitului mediu net lunar pe membru de familie nu trebuie sa depășească 786 de lei în cazul familiilor, și 1.082 de lei în cazul persoanei singure.

Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri se acordă pe bază de cerere însoţită de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile acesteia. La completarea cererii, titularul are obligaţia de a menţiona corect componenţa familiei, veniturile membrilor acesteia, precum şi bunurile mobile şi imobile deţinute.

Pentru cererile depuse în perioada 16 octombrie – 20 noiembrie, ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă începând cu luna noiembrie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.