Rezultate interesante şi tenis de calitate în Campionatul Sports Events!

Plăcerea de a juca și ambiția și-au dat mâna peste fileu în cadrul Campionatului de Tenis de Câmp marca Sports Events în weekendul ce tocmai s-a încheiat.

Sâmbătă și duminică s-au disputat meciurile din cadrul grupelor, ce au condensat meciuri spectaculoase, fiecare echipă urmărind să își clarifice punctele forte, să-și îmbunătăţescă relațiile de joc făcând totodată risipă de efort și voie bună pe terenurile bazei Voinicelul.

Sâmbătă, 14 octombrie, în grupa White, echipele care și-au încrucișat rachetele de tenis au fost Oracle România vs. HP Inc. România și SAP România vs. Unicredit Bank. Echipa Oracle câștigă întâlnirea cu 3 – 0 în fața băieților de la HP Inc. România.

Meciurile de simplu i-a avut ca și titulari pe Vlad Vidovici și George Costache de la Oracle și Eugen Botezatu și Ștefan Leu de la HP Inc. Meciul de dublu i-a adus față în față pe Vlad Vidovici și Andrei Iosub (Oracle) și Ștefan Leu împreună cu Vlad Popescu.

A doua întâlnire din grupa White a fost cea dintre SAP România vs. Unicredit Bank. Cele două echipe corporatiste și-au demonstrat reciproc calitățile în arta mânuirii rachetei de tenis, însă scorul înregistrat la final i-au favorizat pe SAP România, aceștia câștigând cu 3 – 0 în defavoarea Unicredit Bank.

Meciurile de simplu au fost disputate de jucătorii Sorin Rădulescu și Irina Tache din partea SAP și Eduard Ștefan și Lucian Jinga de la Unicredit. Duelul la meciul de dublu i-a avut că amfitrioni pe Sorin Rădulescu/Sabin Rotariu de la SAP și Vali Dima/Eduard Ștefan de la Unicredit Bank.

În grupa Green, tot în ziua de sâmbătă s-au desfășurat două întâlniri importante pe terenurile de zgură, Apa Nova Veolia vs. Wipro România și Cyrom România vs. Genpact România.

Primul meci disputat între Apa Nova Veolia și Wipro România le-a dat șansa de câștig primilor, scorul final fiind 3 – 0. Meciurile de simplu i-au avut în prim plan pe jucătorii Andrei Marin și Ciprian Crihana de la Apa Nova, oponenți fiindu-le jucătorii Skander Latrech și Vlad Cirica de la Wipro.

Cea mai interesantă întâlnire din grupa Green a fost cea dintre echipele Cyrom și Genpact, unde scorul înegistrat a fost de 2 – 1 în favoarea Genpact. Meciul 2 de simplu s-a finalizat în maxi tie break cu 10 – 7 în favoarea Genpact, jucătorii Sebastian Hondor (Cyrom) și Nicu Vamanu (Genpact) oferind audienței un tenis de câmp de calitate.

Duminică, 15 octombrie totul a fost pregătit pentru ultimele reprezentații de tenis de câmp din Faza Grupelor.

În grupa White, cele 2 întâlniri disputate au fost între Oracle România vs. Unicredit Bank și SAP România vs. HP Inc. România. În final, Oracle a câştigat în fața adversarilor de la Unicredit cu 3 – 0, iar SAP iese învingătoare în meciul cu HP Inc. România tot cu scorul de 3 – 0.

În grupa Green, cele două întâlniri disputate între Apa Nova Veolia vs. Genpact România și Cyrom România vs. Wipro România, le-a dat câștig de cauză echipelor Apa Nova și Wipro, prima cu scorul de 3 – 0, iar cea de-a doua cu scorul de 2 – 1.

În acest weekend se vor disputa calificările în semifinale și semifinalele Campionatului Corporate Tenis de Câmp Sports Events.

Rămâneți conectați online pe București FM, pentru a afla cine dispută semifinalele și finalele celui mai tare turneu de tenis dedicate exclusiv corporatiştilor din București.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.