Totul despre procesul de aplicare la universităţi de prestigiu!

Sursa foto: romaniadenota10.ro

Câţi tineri din România nu au visat să studieze la universități de renume mondial, dar s-au lăsat descurajați fie de complexitatea procesului de admitere, fie de situaţia financiară precară?

În emisiunea ”România de nota 10” de astăzi, brăileanul Stoica Cristinel Popa ne descrie principalele părţi ale unei aplicaţii pentru studii universitare sau post-universitare la universităţi din Statele Unite ale Americii şi Europa de Vest.

Stoica Cristinel Popa este politolog, activist ONG şi preşedintele Asociaţiei Euroteens din Brăila. A fost bursier și este absolvent a trei universități americane: Stanford University, Harvard University și University of Texas în Austin, unde a fost şi asistent universitar.

Are 29 de ani și, după opt ani de studii în Statele Unite ale Americii, s-a întors în 2015 în România pentru a forma generațiile tinere, prin intermediul mediului academic şi al sectorului ONG.

Cu burse şi alte finanţări, a urmat programe internaţionale de instruire, cercetare şi voluntariat, în 26 de ţări, pe cinci continente: Europa, Asia, Africa, America de Nord şi America de Sud.

Ascultați ”România de nota 10”, o ediție realizată de Camelia Teodosiu, de la 20:30, pe 98,3 FM sau pe site-ul romaniadenota10.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.