Emoțiile de pe zgură continuă în Campionatul Sports Events!

Campionatul de Tenis de Câmp Sports Events ediția de toamnă, continuă și în acest weekend la Baza Sportivă Voinicelul. Atât azi cât și mâine vom urmări meciuri din cadrul grupelor, în care orice punct contează.

Echipa Oracle Romania

Astăzi, în grupa White, echipa Oracle România îi întâlnește pe cei de la HP Inc România. Duelul se anunță interesant, echipa Oracle România venind după o victorie din etapa 1, iar echipa HP Inc. România după o înfrângere, astfel că rezultatul partidei poate înclina balanța în orice parte.

De pe marginea terenului echipa Unicredit Bank așteaptă cu nerăbdare ziua de duminică, când va juca cu Oracle România.

Ultimul meci din grupa White urmează a se disputa în ziua de duminică, 15 octombrie când echipele SAP România și Unicredit Bank vor juca atât meciurile contând pentru etapa 3 cât și cele pentru etapa 2.

Echipa Apa Nova Veolia

La linia de start, azi în grupa Green îi vom vedea pe Apa Nova Veolia, Wipro România, Genpact România și Cyrom România.

Apa Nova Veolia va juca contra Wipro România, iar Cyrom România împotriva Genpact România.

Tot în această grupă, duminică, 15 octombrie sunt programate întâlnirile dintre Apa Nova Veolia și echipa cu cei mai mulți susținători, Genpact România și Cyrom România vs. Wipro România.

Meciurile încep la ora 16:00 și se vor desfășura de această dată la balon, pentru a avea parte de confort în timpul meciurilor, dar și de mai mult tenis.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a vedea evoluția echipelor din acest weekend.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.