Vom avea cartele noi de metrou!

Metrorex introduce, începând de duminică, cinci noi titluri de călătorie cu metroul.

Prin acest proiect, aprobat prin Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 1450 din 29 septembrie 2017, Metrorex îmbogățește paleta de titluri de călătorie ce vor veni în sprijinul călătorilor, fără implicaţii financiare suplimentare din partea acestora.

Noile titluri de călătorie cu metroul și tarifele aferente acestora sunt:

– cartela cu o călătorie – 2,5 lei;
– abonamentul anual – 720 lei;
– cartela grup 3 persoane – 5 lei;
– cartela grup 4 persoane – 6,5 lei;
– cartela grup 5 persoane – 8 lei.

Cartela cu o singură călătorie poate fi folosită de pasagerii care doresc să efectueze o singură călătorie cu metroul.

Abonamentul anual urmărește fidelizarea călătorilor de zi cu zi pe o perioadă mai mare de o lună și oferă avantajul unor costuri lunare reduse față de cele generate de achiziționarea mai multor abonamente lunare. Astfel, prin comparația costurilor anuale pentru cele două tipuri de abonamente, călătorii care optează pentru acest abonament pot beneficia de circa o lună și jumătate de “gratuitate” la transportul cu metroul.

Cartelele de grup (3, 4 sau 5 persoane) vin în sprijinul grupurilor (atât călători fideli, cât și turiști) cu prețuri mai avantajoase per călătorie față de titlurile existente.

Actualele titluri de călătorie nu își vor modifica tarifele, introducerea noilor cartele având ca scop fidelizarea atât a călătorilor de zi cu zi, cât și a călătorilor ocazionali.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.