Multe meciuri decisive in Campionatul de Fotbal Sports Events

Multe necunoscute s-au clarificat in mare masura in etapa a 10-a a Campionatului de Fotbal Sports Events disputata aseara.

Astfel, in Liga I, Apa Nova a trecut de Cyrom cu un categoric 4-0 si cel mai probabil va termina prima faza a campionatului pe prima pozitie.

O alta victorie convingatoare, de data asta intr-un derby, a reusit si HPE 1 care a invins-o VTM foarte clar, cu 5-0, si si-a consolidat astfel pozitia secunda in clasament.

Partida dintre Kruk si Bitdefender a reprezentat poate ultima sansa pentru ambele de a se salva de la retrogradarea directa. Dupa un meci disputat, in care fiecare echipa si-a trecut in cont numeroase oportunitati de a inscrie, tabela s-a blocat la final la scorul de 7-4 pentru Kruk, rezultat in urma caruia aceasta a facut un pas important pentru accederea la baraj.

Radio Romania a invins-o din nou la limita pe Unicredit cu 5-4, dar este de ajuns pentru a avansa o pozitie in ierarhie, urcand pe trei.

In Liga II, am avut parte de doar 3 intalniri, un meci fiind amanat.

Derby-ul l-a reprezentat cu siguranta HP Inc. contra UPC. Aceasta din urma a prins din nou o zi fasta spre deosebire de adversarii sai si a reusit sa se impuna cu 8-2, un rezultat care ii asigura intr-o mare proportie revenirea de la anul, in Liga 1.

Deloitte si-a pastrat seria pozitiva si nu s-a impiedicat nici in aceasta etapa. Scorul de 7-3 cu Adobe si Liga 1 este mai aproape ca niciodata.

HPE 2, cu Adrian Tivadar autor a 4 goluri, a reusit sa iasa invingatoare din confruntarea cu Gameloft. Scorul inregistrat a fost 7-6.

Meciul dintre SAP si Optaros se va disputa la o data viitoare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.