Cel mai mare eveniment dedicat tatuajelor din sud-estul Europei

Între 13-15 octombrie, peste 100 de artiști tatuatori internaționali și locali concurează pentru cele mai frumoase tatuaje, la International Tattoo Convention Bucharest 2017. Evenimentul anual organizat în forma unui festival multicultural are loc în sufletul Bucureștiului de altădată, vis-a-vis de Piața de Flori.

Zonă de lounge, food trucks, concerte The Mighty Ski King, supranumit și Johnny Cash al Germaniei, Roman Abrasax, o reinterpretare la saxofon a muzicii moderne, Crazy Plumbers, prima trupă de rockabilly pe scena convenției, legenda folk Mircea Vintilă alături de Cristi Dumitrașcu și mulți alți invitați DJ și hip-hop, sunt doar o parte a programului International Tatoo Convention Bucharest 2017.

Printre eroii non-muzicali confirmați pe scena convenției din acest an îi găsim pe finlandezii Bobo Loco’s Carneval cu un spectacol desprins dintr-o altă lume, similar celor de la Jackass, Varnai Krisztina & Marius Jucan cu demonstrații live de pictură pe pânză și acril, completând elegant mulțimea neprețuită de tatuatori veniți din Statele Unite ale Americii, Europa, alături de artiști chiar și din Costa Rica.

Ajuns la a opta ediție, evenimentul International Tattoo Convention Bucharest oferă publicului larg șansa de a intra în contact cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din lumea tatuajelor și body art performers, reunind mii de împătimiți ai acestui domeniu neconvențional, în plină dezvoltare.

Cei mai buni artiști tatuatori sunt disponibili pentru rezervări de tatuaje sau piercing-uri timp de trei zile la Crystal Palace Ballrooms din București, în apropierea Palatului Parlamentului, cu intrare din Calea Rahovei nr.198A.

Accesul la eveniment se face contra cost, abonamentele fiind disponibile în rețeaua Eventim și Kompostor, la prețul de 50 lei. În zilele evenimentului vor fi disponibile și bilete de o singură zi, la prețul de 20 de lei, în limita capacității locației.

Publicul este așteptat de vineri până duminică, între orele 12:00 – 23:00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.