Hearthstone

Sursa foto: CNET

EkOp, atacant german, un tânăr pe care românii se înghesuie să-l întâlnească atunci când vine la competițiile organizate în România. Staz, diamantul de Filipine sau Orange, minunea suedeză. Thijs, olandezul zburător sau cehul Findan, locul 1 mondial în luna august a acestui an. În lumea virtuală a jucătorilor de Hearthstone, acești eroi nu sunt cu nimic mai prejos decât Messi, Ronaldo, Usain Bolt sau Nadal.

Ești un bun șahist? Un bun jucător de Scrabble sau de Go? Ai abilități speciale pentru confruntările sportive între minți analitice? Dacă da, atunci te asigur că vei pleca din pole position în momentul în care vei hotărî să joci prima partidă de Hearthstone.

Cărțile de joc ce alcătuiesc baza Hearthstone au fiecare o abilitate specială, și, de asemenea, două valori pentru puterea de atac și cea de apărare. Oricare dintre aceste cărți, indiferent de cât de bine cotate sunt, nu valorează nimic luate separat. Mintea jucătorului este aceea care, combinând în mod eficient aceste cărți, va reuși să se impună în topuri și de ce nu, în competiții naționale și internaționale.

Hearthstone este un joc de cărți, dar ÎN NICIUN CAZ un joc de noroc. Fiecare jucător își poate organiza pachetul de cărți în funcție de propria sa modalitate de a aborda meciurile și în funcție de propria sa personalitate. La Hearthstone, nu numai că niciun meci nu seamănă cu altul, dar nici pachetele de joc nu seamănă între ele.

Dintre toate sporturile pe care le cunosc și dintre toate jocurile virtuale despre care știu, Hearthstone este singurul în care victoria nu este adusă nici de noroc, nici de arbitri, nici de starea terenului și nici măcar de susținerea publicului. La Hearthstone lucrurile sunt foarte simple. Dacă ești bun, pur și simplu o să câștigi meciurile. Și dacă ești bun și ți-ai dorit mereu să fii campion mondial la un sport, atunci sportul minții numit Heartstone este cea mai accesibilă variantă.

Lasă un răspuns