Buggle

Sursa foto: Free Casual Games

Bubble… Buggle… Bubblebugglebubble… Ar putea fi și un foarte util exercițiu de dicție, dar de fapt încerc să vă spun că dintre toate variantele de jocuri Bubble eu vă recomand să încercați Buggle. Ipotetic vorbind, ar putea exista persoane care nu știu ce înseamnă Bubble. În acest caz mă văd nevoit să precizez că este vorba despre acel joc în care aveți la baza ecranului un aruncător de bile colorate pe care va trebui să le lansați către tavan (sau partea de sus a ecranului, dacă doriți o descriere tehnică…) Pe tavanul cu pricina stau ciorchine alte bile colorate, care o să cadă de acolo în funcție de cât de bine știți să trageți cu tunul. În ele.

Buggle, pe care eu îl prefer pentru că pot compara scorurile mele cu cele ale altor prieteni de pe Facebook, este un joc perfect pentru cei cărora nu le place să fie zoriți de faptul că tavanul începe la un moment dat să coboare, sau că timpul este limitat, așa cum se întâmplă în multe alte variante de Bubble. În Buggle poți să împuști liniștit o bilă galbenă apoi una roșie, iar între aceste două acțiuni energice să te duci câteva ore în mall pentru relaxare și refacere.

Sunt o mulțime de surprize amuzante care vă așteaptă la fiecare nivel, de exemplu apariția unei albine care în teorie ar trebui să blocheze bilele pe care le tragem dar lucrul acesta nu se întâmplă pentru că după ce zboară o vreme se plictisește, pleacă și ne lasă în pace, sau apariția unui cărăbuș care merge și el pe acolo, neavând altceva mai bun de făcut.

De departe, marele avantaj al acestui joc este acela că nu reușește niciodată să ne enerveze. Buggle este un joc ideal pentru momentele în care apeși din când în când pe butonul mouse-ului iar gândurile îți zboară aiurea. Nu necesită concentrare, analiză, strategie sau consum de energie. Dăm click, ne gândim la ale noastre, și trecem la nivelul următor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.