Asfaltarea în Bucureşti continuă!

Lucrările au loc pe 31 de artere rutiere din Bucureşti şi vor dura până pe la sfârşitul acestei luni. Din acest motiv traficul este infernal, în special la orele de vârf, pe unele bulevarde principale.

În sectorul 1 se repară cele mai multe drumuri. Printre ele se numără Bulevardul Liviu Librescu, aflat în zona complexului Băneasa şi a Ambasadei Statelor Unite.

Vor fi reabilitate şi bulevardele Dinicu Golescu şi Alexandru Ioan Cuza, Piaţa Gării Băneasa, Strada Walter Mărăcineanu, precum şi alte patru artere din sector.

Se afla în plină reparaţie şoselele Colentina şi Ştefan cel Mare, din sectorul 2, unele dintre cele mai aglomerate din Capitală.

În sectorul 3, se repară trotuarele de pe Bulevardul Unirii și carosabilul de pe Bulevardul Mircea Vodă şi strada Gării Căţelu.

Astfel de lucrări vor fi întâlnite, până la finalul lui octombrie pe străzile Constantin Istrati şi Niţu Vasile, din sectorul 4,  Bulevardul Tudor Vladimirescu, Bulevardul Constructorilor, Calea Crângaşi, Şoseaua Cotroceni şi strada Valea Cascadelor.

Lasă un răspuns