Ploaia îngreunează traficul rutier din Capitală!

UPDATE 22:00 – In Capitala se circula ingreunat si la aceasta ora, in majoritatea intersectiilor unde s-a acumulat apa, in urma ploii abundente.

Probleme sunt si pe anumite artere unde urma sa se asfalteaze. Aici se circula pe stratul de griblura, iar canalele sunt ridicate.

La iesire dinspre DN 5 Bucuresti-Giurgiu, la pasajul rutier de la Jilava se circula alternativ, pe o banda, prin dirijare.

Se circula greu si pe linia de centura a Capitalei in zona Magurele.

Politistii recomanda soferilor sa fie atenti la volan, sa adapteza viteza, sa mareasca distanta in mers si sa nu faca manevre riscante in trafic.

—————–

La această oră, în Capitală, se circulă îngreunat în majoritatea intersecțiilor unde s-a acumulat apa.

Angajații Apa Nova acționează în mai multe zone din oraș.

Se circulă îngreunat și pe DN 1 Bucureşti – Ploieşti, pe sensul de intrare în Capitală, în localitatea Otopeni, din cauza apei scurse pe carosabil în urma ploii.

Valorile de trafic sunt crescute, iar în zona acumulărilor de apă s-au format coloane de mașini.

În țară, iarna se instalează mai devreme. La altitudini mari, a început să ningă și este viscol.

Drumarii au anunțat că sunt pregătiți să intervină în caz de vreme rea. Până acum s-a intervenit pe Transfăgărășan, Transalpina, DN 1A și pe DN 73. Au fost împrăștiate 11 tone de material antiderapant.

La această oră, ninge pe DN 7C, zona Bâlea și este lapoviță în zonele Novaci – Rânca, Fundata și Săcele.

Polițiștii le recomandă șoferilor să fie atenți la volan, să adapteze viteza, să mărească distanța în mers și să nu facă manevre riscante în trafic.

Lasă un răspuns