O veste bună pe care Maria Gheorghiu ne-a transmis-o!

Albumul ”CÂMP DE LAVANDĂ” la care a lucrat în ultima vreme, e gata și va fi prezentat publicului larg, în 18 octombrie, la ora 19.30, în clubul SPICE de pe Calea Victoriei (lângă Poliția Capitalei).
Albumul este produs de către Casa de Discuri GLOBAL CONTENT, o casă de producție nouă, al cărei scop declarat este acela de a promova atât în țară cât și în afara granițelor, vocile valoroase din muzica românească. Albumul Mariei Gheorghiu este primul din această serie. El cuprinde 11 cântece și două texte rostite (Copacul și lavanda și Epilog) Este un material muzical unitar, care spune o poveste de dragoste neobișnuită.
Veți regăsi aici și câteva din cântecele Mariei care nu au apărut pe nici un album dar sunt deja cunoscute publicului (Fluturi și Punți înghețate), cântece apărute pe alte albume dar care sunt integrate aici cu sens (Curcubeu și Poveste Simplă) dar și multe cântece noi, orchestrate împreună cu Radu Grațianu.

Iată ce spune Maria despre noul ei material discografic :
”Sunt o norocoasă, mi-am transformat iubirile în cântec. La fel s-a întâmplat și cu albumul cel nou. M-am trezit într-o dimineață zâmbind și camera mea se transformase într-un câmp de lavandă… mă întorceam dintr-un vis frumos în care iubirea era rotundă… se împlinise cumva, în acel câmp, altfel… ajunsesem să trăiesc o poveste de dragoste nelumească, în care cei doi îndrăgostiți, pe care doar sufletul îi unea, ajung să se transforme: el într-un copac și ea într-un câmp de lavandă. Copacul întruchipează protecția masculină, puterea de a ocroti și de a ține umbră și loc de odihnă pentru zbuciumul ei… Sfânta Hildegard (călugăriţă benedictină din secolul al XII-lea) spunea că lavanda te ajută să găseşti cunoaşterea şi înţelegerea pură. Puterea ei subtilă îți curăță mintea, purifică, spală și limpezește. Poate chiar exorciza emoțiile negative, gândurile întunecate.
În plus, lavanda transmite un mesaj de frumusețe feminină, de eleganță și rafinament. De fapt, ea reprezintă frumusețea sufletului, dar, în același timp, singurătatea lui.
Este, de asemenea, un semn discret al admirației pentru o persoană.
Se spune despre lavandă că este un semn al harului și eu mă simt un om binecuvântat de Dumnezeu. Culoarea ei este ultima din spectrul curcubeului, reprezentând împlinirea supremă pe toate planurile. Prin ea pot trece senină prin lume și prin lumi.”

Alături de Maria, pe scenă vor urca Radu Grațianu-keyboards și Daniel Iancu, precum și alți invitați surpriză. Lista completă va fi publicată pe pagina evenimentului de pe facebook.

Lasă un răspuns