Multe goluri în etapa a 9 – a a Campionatului de Fotbal Sports Events!

În Liga I, un meci spectaculos a opus Radio România și Cyrom, echipe cu același număr de puncte, despărțite doar de golaveraj. Nivelul de joc a fost unul ridicat, ambele echipe având prestații foarte bune. Scorul înregistrat a fost 5-4 în favoarea Radio România care astfel își consolidează, cel puțin pentru moment, poziția 4 în clasament.

Surpriză serii a fost consemnată în dispută dintre VTM și Bitdefender. Vulpoii au intrat foarte relaxați în teren mai ales după succesul important din etapa trecută în fața campioanei, și s-au văzut conduși la pauză cu 3-1.

Repriza a două nu a schimbat nimic, din contra Bitdefender reușind să înscrie încă 5 goluri, astfel că rezultatul final de 8-2 reflectă o victorie cât se poate de meritată în favoarea lor.

În disputa dintre Kruk și Unicredit, echipele şi-au împărţit dominația asupra jocului câte o repriza. În urmă rezultatului consemnat, 5-4, Uncredit își complică serios situația în subsolul clasamentului în timp ce Kruk va avea cel mai probabil un duel decisiv cu Bitdefender.

Apa Nova a beneficiat de neprezentarea celor de la HPE 1 și câștigă cu 3-0.

În Liga a II-a , SAP sparge gheața, adunând primele puncte în clasament în urma victoriei la limită, 3-2, în față celor de la Gameloft.

HP Inc. își continuă și ea traseul pozitiv din ultima perioadă făcând o nouă victimă, Adobe. Scorul final a fost 5-2 cu o dublă din partea lui Alex Spiță.

Deloitte are o prestație foarte bună într-un meci important în fața Optaros pe care îi învinge cu 7-3, Ciauşu Nicolae reușind un hattrick pentru învingători.

Cele 5 goluri înscrise de HPE 2 nu au fost de ajuns pentru a face față forței ofensive a liderului UPC care câștiga la final cu 10-5 și rămâne în continuare singură echipă care nu a cunoscut gustul înfrângerii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.