Kate Winslet s-a alăturat echipei filmului „Avatar”!

Sursa foto: www.latimes.com

Kate Winslet va juca într-o continuare a filmului „Avatar”, astfel că, după filmul „Titanic”, actriţa laureată a Premiului Oscar, va colabora din nou cu regizorul James Cameron.

„Eu și Kate căutam de 20 de ani un proiect la care să lucrăm împreună, după colaborarea noastră la „Titanic”, care a fost una dintre cele mai pline de satisfacții din cariera mea. Abia aștept să o văd aducând la viață personajul Ronal”, a declarat James Cameron.

Cele patru continuări ale filmului „Avatar” vor ajunge pe marile ecrane începând din 18 decembrie 2020, odată cu lansarea filmului „Avatar 2”. Următorul film din serie, „Avatar 3″, va fi lansat pe 17 decembrie 2021. „Avatar 4” va fi lansat după o pauză de trei ani, pe 20 decembrie 2024. Filmul „Avatar 5” va intra în cinematografele nord-americane pe 19 decembrie 2025.

James Cameron și Jon Landau vor fi producătorii acestor filme prin intermediul companiei lor, Lightstorm Entertainment.

Își vor relua rolurile din pelicula originală actorii Zoe Saldana, Sam Worthington,

Sursa foto: www.telugugateway.com

Sigourney Weaver, CCH Pounder și Stephen Lang. Actrița Oona Chaplin, care s-a remarcat în „Game of Thrones”, s-a alăturat distribuției noii serii de pelicule, însă nu sunt cunoscute detalii despre rolul pe care îl va interpreta.

Scenariul celor patru filme a fost scris de James Cameron în colaborare cu Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver și Shane Salerno.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.