In Comunitate cu Viceprimarul Capitalei!

 

Bucurestiul e o problema. Care se poate rezolva daca există voință politică, doar că în ecuația asta intervine constant votul. Votul tău, de care autoritățile au nevoie mai mult decât ai tu (ca cetățean) nevoie de trafic normal, aer curat, căldură, drumuri, parcări, piste de bicicletă etc.

Autoritatea e convinsă ca tu nu poti gândi decât pe termen scurt. În niciun caz nu poți gândi în perspectivă. Ca ea, autoritatea. Care ia masuri doar în perspectivă. În perspectiva votului pe care trebuie să ți-l smulgă și la următoarele alegeri!

Deci, în loc de piste care ar face din bicicletă un mijloc de transport alternative, îți dă vouchere să exersezi mobilitatea urbană prin parcuri. Banda unică ți-ar da, dar se pare că te cam încurcă-n trafic! Și exemplele ar putea continua. Până acum bucureștenii au primit multe promisiuni și pomeni electorale. Există o strategie pentru București? Noi am încercat să aflăm. Se pare că e greu de spus.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a încercat să răspundă. Noi nu ne-am lămurit. Poate reușești tu! Am înțeles un lucru. E necesar încă un mandat ca să fie bine. Pentru cine? Rămâne de văzut! Până atunci poate reușim să-i convingem pe edili că bucureșteanul nu are mintea scurtă și nici ochelari de cal. Ascultătorii sunt mai inteligenți ca noi!

Alegătorii sunt mai inteligenți ca ei!

In Comunitate- 14.00-15.00

Realizatori-Mihaela Ionita si Razvan Ursuleanu

Producator-Cristina Toma

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.