Campionatul de Fotbal Sports Events continua cu o noua etapa

In Liga I, capul de afis il reprezinta intalnirea dintre Apa Nova si HPE 1. Ambele echipe vin dupa doua meciuri importante disputate in etapa trecuta, dar in care au avut rezultate diferite.

Unicredit si Kruk vor oferi un duel pentru lupta la retrogradare. Cele 3 puncte vor fi o adevarata gura de oxigen pentru oricare dintre cele doua echipe.

O misiune foarte grea are Bitdefender importiva echipei VTM, care vine dupa o victorie foarte importanta in fata campioanei.

Un derby pentru locul 4 este partida dintre Radio Romania si Cyrom. Avem multe motive sa credem ca echilibrul va fi cuvantul de ordine, ambele echipe acumuland pana in prezent 10 puncte in clasament, iar rezultatul din tur a fost unul egal.

Liga II promite si ea dueluri stranse. Meciul Deloitte vs. Optaros va fi o intalnire echilibrata cu siguranta. In cazul unei victorii gazdele isi pot indeparta adversarii de locurile direct promovabile, tinand cont ca ambele echipe au adunat cate 15 puncte pana in prezent, dar Deloitte are doua jocuri mai putin disputate.

UPC vrea sa isi continue parcursul pozitiv in care nu a cunoscut infrangerea. Astazi, adversarul se numeste HPE 2.
Adobe, dupa victoria de senzatie din etapa precedenta, intalneste o alta echipa cu pretentii in actuala editie, HP Inc.
SAP primeste vizita celor de la Gameloft si vrea sa stearga zeroul din dreptul punctelor acumulate pana in prezent.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.